Besøg Michaels YouTubekanal →

Michael Katz Krefeld
Afsporet

cart_icon

Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe – en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Solgt til udgivelse i 20 lande.


“Effent og hårdkogt”

★★★★ Jyllandposten

“Krefeldt befinder sig i ligaen blandt de bedste”

♥ ♥ ♥ ♥ Politiken

“Giver læserne ophedede, søvnløse nætter”

★★★★ Berlingske

“En fortælling, der holder spændingen hele vejen – ikke mindst takket være et velkomponeret persongalleri fra Ravns landsbymiljø ved Christianshavn Kanal … Det kan blive en rigtig god serie”

★★★★ Ekstra Bladet

“Et stramt og højspændt udformet plot”

BT