Michael Katz Krefeld
Pans hemmelighed

cart_icon

Under en udmarvende hedebølge er en koldblodig seriemorder på spil i omegnen af København.

To drenge er blevet bortført fra deres hjem og myrdet på deres niårs fødselsdag. Begge lig er blevet fundet med et Peter Pan-glansbillede i hånden. Da en tredje dreng bliver dræbt, og politiet fortsat står uden spor, går indbyggerne i panik. For hvem er seriemorderen, der kalder sig for Pan? Og hvornår vil han igen trænge ind på endnu et børneværelse?

Den gravide læge Maja Holm er netop flyttet hjem til sit barndomskvarter, for at begynde som praktiserende læge – og for at give sit barn en tryg opvækst. Men intet er som før i kvarteret, hvor idyllen er afløst af angst. Snart hvirvles Maja ind i seriemorderen Pans uhyggelige univers.

Samtidig leder den kompromisløse vicekommissær Katrine Bergman politiets efterforskning af drabene med en intensitet, der bringer hende på kant med omgivelserne og loven.

Maja og Katrines fælles fortid rummer måske nøglen til opklaringen og afsløringen af den mørke hemmelighed, der driver Pan. En hemmelighed der får konsekvenser for dem alle. I jagten på landets første seriemorder sætter de to kvinder snart alt på spil.

* * * * * Et indlysende spændingshitBørsen

* * * * * En meget vellykket pageturnerJyske Vestkysten

* * * * * Hamrende hensynsløs god underholdningMetroXpress

* * * * En flot og ferm seriemorderthriller, Politiken