Michael Katz Krefeld
Protokollen

cart_icon

En bilbombe dræber treogtyve personer på en fashionabel restaurant i det indre København. Alt tyder på et terrorangreb, men endnu har ingen taget ansvaret. 

Nikolaj Storm, der er chef for PET’s enhed for kontraterrorisme, sættes i spidsen for efterforskningen. Med sin nyoprettede task force forsøger han at finde frem til gerningsmændene bag, men han plages samtidig af samvittighedskvaler over ikke at have forhindret angrebet.

Storms efterforskning peger i retning af en formodet terrorcelle på den københavnske vestegn, og den kontroversielle vicekriminal-kommissær Katrine Bergman som bor i området hentes til PET for at bistå med aktionen. Katrine har drabsafdelingens største opklaringsprocent, men er samtidig suspenderet for vold.

Sagen viser sig langt mere kompliceret end først antaget. Storm og Katrine erfarer at de står overfor en ukendt og magtfuld fjende. En fjende der er i færd med at planlægge endnu et angreb. i kamp mod tiden indleder de en storstilet menneskejagt for at forhindre katastrofen.

Protokollen er første bind i serien om makkerparret Katrine Bergman og Nikolaj Storm.

 

“Protokollen er original, tankevækkende og brandspændende”

– Bo Tao, Politiken

* * * * * Politiken

* * * * * Metroxpress

* * * * Jyllandsposten

* * * * Berlingske Tidende