Titel: Sekten
Forfatter: Michael Katz Krefeld
Omfang: 366 sider
Pris: 299 kr.
Udgivet: 2015

Michael Katz Krefeld
Sekten

cart_icon

Allerede inden den udkom i oktober 2015, var SEKTEN solgt til udgivelse i 20 lande, så der var med rette store forventninger til tredje selvstændige bog i Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren RAVN, som bor på en båd i Christianshavns kanal.

I SEKTEN viser en mordbrand sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i dansk erhvervsliv. Ravn får en tilsyneladende nem og velbetalt opgave, da han hyres af den magtfulde direktør Ferdinand Mesmer til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt “Guds Udvalgte”. Det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen, men han er nu forsvundet, og Ravn indser, at der er langt mere på spil.

Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene i sekten. Et sted som er tættere på helvede end det paradis, Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid.

En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle omkring dem.

Anmeldelser

★★★★★  Jydske Vestkysten
★★★★★  Fyens Stiftstidende
★★★★     “Et sikkert hit” Berlingske
★★★★     “Ægte Nordic Noir” Jyllands-Posten
♥ ♥ ♥ ♥     Politiken
★★★★★  “Ravn feberen er over os og sekten skal nok slå kloen i dig.”saxo.com